Aanbod Puur-Sport

Bekijk hieronder ons aanbod

Aanbod bekijken

Alle nieuwe leden starten met een gratis proefles fitness.

Ruim 75 uur groepslessen bij Puur-Sport in Leerdam

Sportschool Puur-Sport heeft een ruim aanbod aan groepslessen. Deze lessen zijn ideaal om een trainingsroutinge op te bouwen. Door inspirerende en motiverende instructeurs en gezelligheid van de andere sporters blijf je doorgaan en behaalt iedereen zijn doelstellingen!

De groepslessen van Puur-Sport in Leerdam

Puur-Sport streeft er naar om voor iedereen een passende groepsles te bieden. Bekijk hier ons ruime aanbod. Klik op een les voor extra informatie!

Body Attack

BODYATTACK is de sport-geïnspireerde cardio workout voor het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen.

Body Balance

BODYBALANCE is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel van rust en kalmte ontwikkelt.

LXR

GRIT

Shake @ Swing it!

Jumping Fitness

Tijdens de Jumping Fitness workout zijn er meer dan 400 spieren aan het werken, veel meer dan bij vergelijkbare duursporten.

Body Jam

De cardio-workout waarbij je vrij bent om de sensatie van dans te beleven. Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de leukste muziek. Het fun aspect en het cardio aspect zijn bij BODYJAM even belangrijk.

Body Pump

De originele barbell les die je hele lichaam versterkt.

LES MILLS CORE

CXworx is een revolutionaire, 30 minuten durende core workout, gebaseerd op Personal Training.

RPM

RPM is de indoor-cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek.

Gio's work out

XCore

H.I.I.T Indoor

Dit is een 45 minuten training met een hoge intensiteit , Geeft een versnelde vetverbranding en hormonale voordelen.

H.I.I.T. Outdoor

Dit is een 45 minuten training met een hoge intensiteit , Geeft een versnelde vetverbranding en hormonale voordelen.

Zumba

Zumba fitness is een groepsles waarin je op swingende Latijns-Amerikaanse muziek door een combinatie van fitness- en dansbewegingen toewerkt naar het verkrijgen van een topconditie

Step en Shape

Kun je al steppen en wil je je lichaam extra ‘shapen’? Dan ben je toe aan Step & Shape! Deze les wordt opgebouwd vanuit de basis en halverwege aangevuld met speciale oefeningen voor het boven- en onderlichaam.

Spinning

My Ride is de indoor-cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek.

Piloxing

De les is echt een mengeling van de drie sportvormen. Ze worden niet achter elkaar uitgevoerd, maar ze lopen door elkaar heen.

My Ride

My Ride is de indoor-cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek.

Step Sensation

Step sensation is de energieke workout die je een bevrijdend en fit gevoel geeft. Met behulp van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step, goede muziek en toegankelijke instructeurs word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht.

MMA

Mixed martial arts (Engels voor: gemengde gevechtskunsten), meestal afgekort tot MMA, is een multidisciplinairevechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtkunsten (en vechtsporten) zoals worstelen (grappling), judo, karate, kungfu, kickboksen, thaiboksen, boksen en jiujitsu.