Toelichting groepslessen

HIGH INTENSITY TRAINING. Dit is een 45 minuten training met een hoge intensiteit , geeft een versnelde vetverbranding en hormonale voordelen.
HIT training zet meer spierweefsel aan het werk en zorgt dat men uren na de training extra lang calorieën verbrandt.
HIT is een wereldwijde fitness trend geworden voor mensen die maximale motivatie en resultaten willen.
Er wordt gebruik gemaakt van Corebags, Bumperplates, Kettlebels, Combat ropes en veel meer.
Door deze variatie heeft het lichaam geen kans om direct aan oefeningen te wennen.
En is het altijd hard werken en lekker zweten.

 

NIEUWSGIERIG?!
Meld je aan en schrijf je in!
Maandagochtend            09.00-10.00
Maandagavond               19.30-20.30
Dinsdagavond                 19.30-20.30
Woensdagavond             19.30-20.30
Donderdagavond            20:00-20:45
Zaterdagochtend            10:15-11:15

 

Body ATTACK LES MILLS:
BODYATTACK is de sport-geïnspireerde cardio workout voor het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Deze high-energy interval training combineert atletische bewegingen met kracht- en stabilisatie oefeningen. Dynamische instructeurs en krachtige muziek motiveren iedereen in de richting van hun fitnessdoelen - van de recreatieve sporter tot de hard-core sporter!

Lestijden:

Dinsdag 19.30-20.30

BODY BALANCE LES MILLS:
BODYBALANCE is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel van rust en kalmte ontwikkelt. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

Lestijden:

Maandag 10.00-11.00

 

 

BODY JAM  LES MILLS:
BODYJAM is de cardio-workout waarbij je vrij bent om de sensatie van dans te beleven. Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de leukste muziek. Het fun aspect en het cardio aspect zijn bij BODYJAM even belangrijk. De enthousiaste instructeurs leren je om je losjes en soepel te bewegen in deze 55 minuten durende les.

Lestijden:

maandagavond 19.30-20.30

dinsdagochtend 09.00-10.00

woensdagavond 19.30-20.30

donderdagavond 20.00-21.00

 

BODY PUMP  LES MILLS:
BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel!

Lestijden:

maandagavond 18.30-19.30

dinsdagavond 20.00-21.00

donderdagavond 20.00-21.00

 

CX WORX  LES MILLS:
CXworx is een revolutionaire, 30 minuten durende core workout, gebaseerd op Personal Training. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat CXworx de ultieme manier is om je core strak en in vorm te krijgen. Met dynamische training voor je buik-, bil-, rugspieren en spierlussen die het boven- en onderlichaam met elkaar verbinden.

C = Core

X = De X verwijst naar crosstraining en visualiseert de diagonale spieren waar de training onder andere op is gericht.

Lestijden:

dinsdagavond 21.00-21.30

vrijdagochtend: 10.00-10.30

 

RPM LES MILLS:
RPM is de indoor-cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op met je inspirerende instructeur, die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval training. Ontdek de atleet in jezelf! Breng je endorfine peil zo hoog als je kunt en zweet en verbrand zoveel mogelijk!

SH’BAM  LES MILLS:
Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. SH'BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt. Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die middels een remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende latin beats. Dit maakt SH'BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is. Elke 45 minuten durende SH'BAM les is levendig, uniek en afwisselend.

Lestijden:

maandagavond 18.45-19.30

donderdagavond 19.00-20.00


 

 

Zumba fitness:
Zumba fitness is een groepsles waarin je op swingende Latijns-Amerikaanse muziek door een combinatie van fitness- en dansbewegingen toewerkt naar het verkrijgen van een topconditie. Het aanstekelijke Zumba is een intensieve 60 minuten durende workout waarmee je veel calorieën verbrand. De choreografie van de Zumba-lessen is niet moeilijk, dus iedereen kan meedoen. Je hebt vast nog nooit zoveel plezier gehad tijdens een workout!

Lestijden:

woendagochtend 09.00-10.00

zaterdagochtend 09.30-10.30

 

Step sensation:
Step sensation  is de energieke workout die je een bevrijdend en fit gevoel geeft. Met behulp van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step, goede muziek en toegankelijke instructeurs word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht. De cardio-nummers zorgen voor vetverbranding in een hogere versnelling, gevolgd door spierverstevigende tracks die je lichaam nog mooier vormen en strakker maken.

Lestijden:

maandagavond 19.30-20.30

Step & shape:
Kun je al steppen en wil je je lichaam extra ‘shapen’? Dan ben je toe aan Step & Shape!
Deze les wordt opgebouwd vanuit de basis en halverwege aangevuld met speciale oefeningen voor het boven- en onderlichaam. Je maakt hierbij soms gebruik van gewichtjes en banden van elastiek. De opzwepende muziek helpt je om de les vol te houden. Step & Shape brengt je lichaam in vorm en verbetert je conditie. Met behulp van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step, goede muziek en toegankelijke instructeurs word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht.  Deze les is opvallend populair bij vrouwen… Logisch, want bij Steps verbrand je razendsnel overtollig vet en krijg je strakkere benen, billen, heupen en dijen, terwijl het ook nog eens gewoon erg leuk is om te doen!

Lestijden:

woendagavond 18.30-19.30

 

Piloxing:
De les is echt een mengeling van de drie sportvormen. Ze worden niet achter elkaar uitgevoerd, maar ze lopen door elkaar heen. Onder het genot van muziek is het programma zeer intens en werkt aan alle facetten van jouw lichaam. Je beweegt veel en herhaalt veel oefeningen, in een gevarieerd tempo van langzaam tot snel. Pilates versterkt je spieren en balans, boksen je conditie en het dansen geeft jouw hele workout ‘lots of fun’. Zo werk je je tegelijk in het zweet voor een strakker lijf en komt die vrolijke glimlach niet meer van je gezicht. Het verstevigt de armspieren en verbetert de gezondheid van het hart en de bloedvaten. Een PILOXING-les raakt je. Na de work-out voel je je energiek, sterk en in balans. In een gemiddelde PILOXING-les verbrand je wel 800 tot 1.000 calorieën.

Lestijden:

vrijdagochtend 09.00-10.00

 

My Ride:
My Ride is de indoor-cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op met je inspirerende instructeur, die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval training. Ontdek de atleet in jezelf! Breng je endorfine peil zo hoog als je kunt en zweet en verbrand zoveel mogelijk!

 

MMA:
Mixed martial arts (Engels voor: gemengde gevechtskunsten), meestal afgekort tot MMA, is een multidisciplinaire vechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtkunsten (en vechtsporten) zoals worstelen (grappling), judo, karate, kungfu, kickboksen, thaiboksen, boksen en jiujitsu.

Lestijden

maandagavond 20.15-21.45

 

GRIT:

GRIT STRENGTH is een intensieve 30-minuten durende team training waarbij je de grote spiergroepen behoorlijk aanpakt met gebruik van de Les Mills SMARTBAR, gewichten en een step.

 

dinsdagavond 19.00-19.30

donderdagavond 19.00-19.30

 

GRIT  CARDIO

LES MILLS GRIT Cardio – HIIT Workouts – Les Mills

https://www.lesmills.com/nl/workouts/high-intensity-interval.../les-mills-grit-cardio/

 1.  
 2.  

LES MILLS GRIT  Cardio is 30 minuten high-intensity interval training waarbij je snel je conditie verbetert, je snelheid verhoogt en heel veel calorieën verbrandt. Je doet veel oefeningen met je eigen lichaamsgewicht, zonder gebruik van materialen. De oefeningen zijn eenvoudig en makkelijk te volgen, maar het is wel ...

Video's

 

PUUR  JUMPING FITNESS:
Effectieve calorieverbranding
Tijdens de Jumping Fitness workout zijn er meer dan 400 spieren aan het werken, veel meer dan bij verglijkbare duursporten.
Jumping Fitness is drie keer effectiever en gezonder dan joggen voor het lichaam – daarnaast ontlast het ook de gewrichten.

 

Efficiënte Training

Buik, benen, billen – Jumping fitness versterkt alle lichaamsdelen. Op hetzelfde moment verbeteren de dynamische oefeningen  het uithoudingsvermogen en helpen rugproblemen te voorkomen.

Lestijden:

dinsdagavond 20.15-21.00

donderdagavond 19.00-20.45

vrijdagochtend: 10.00-10.45

Perfect om stress te verlichten

Jumping Fitness maakt je gelukkig, want in deze training komen endorfines vrij! Geen wonder, Jumping Fitness biedt een intensieve training in een geweldige teamgeest op energieke muziek.

 

Geschikt voor iedereen

Gewicht, leeftijd of niveau van training is niet relevant voor beginners. Het belangrijkste is, dat je plezier wilt hebben!
Sprongen en technieken zijn gemakkelijk te leren en garanderen zelfs beginners snelle succes ervaringen.

 

Meld je aan bij de balie, bel op 0345 630 370 of mail naar centrum@puur-sport.nl. Dit in verband met een beperkt aantal trampolines.

 

 

LXR 

LXR is een Strength training die je in 30 minuten sterker, slanker en fitter maakt!  Kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie komen samen in deze functionele workout en geven je snel resultaat; je verbrandt vet, ontwikkelt spierkracht en verbetert je conditie!

Tijdens de LXR workout wordt gebruik gemaakt van de LXR fitness bag die je uitdaagt je lichaam slimmer te gebruiken en ervoor zorgt dat je je buikspieren voelt bij elke beweging. Squats, lunges, presses en rotaties wisselen elkaar in hoog tempo af, waardoor de intensiteit constant hoog blijft. De uitdagende functionele bewegingen, gecombineerd met lekkere muziek motiveren je om maximaal rendement uit je training te halen!

Lestijden

maandagavond 20.30-21.15

woensdagochtend 09.00-09.45

zaterdagochtend 09.00-09.45

 

 

 

XCORE

XCORE ® staat voor Extreme Core, een intensieve XCORE® training waarbij effectiviteit en plezier samengaan.  De XCORE® workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO-Trainer®. De XCO-Trainer® is een rode buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO-Trainer® voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Dit speciale effect staat bekend als ‘Reactive Impact’ en biedt je de beste training voor je core!

Hoe ziet een XCORE training eruit?

De training bestaat uit veel dynamische oefeningen met de XCO-Trainer®. Train je uithoudingsvermogen, versterk je spieren en bindweefsel en verbrand veel calorieën. Ervaar hoe je lichaam het beste uit deze geweldige training haalt!

De 45 minuten durende XCORE® Workout is een effectieve, eenvoudige, dynamische en intense core training. De muziek maakt het verschil: de mix van de laatste en beste hits maakt dat je alles wilt geven tijdens de explosieve oefeningen. Voor je het weet, heb je weer een leuke en energieke les gevolgd.

Lestijden

dinsdagavond 19.30-20.15

woendagochtend 10.00-10.45

 

 

Nieuws

 • EXCLUSIEF INGEKOCHT VOOR LEDEN 6 weken LXR Challenge: meld je aan!!

  Hierbij nodigen wij je uit om mee te doen met onze 6 weekse LXR CHALLENGE. &...

  Lees meer
 • Fit voor kids en teens woensdag 14.00-15.00

  Lees meer
Meer nieuws
 • 90 dagen fatburn project

  FATBURN PROJECT 90 dagen

  90 dagen fatburning incl. voedingsprogramma

  Lees meer
 • Afvallen

  Afvallen

  Effectieve en gezonde afvalprogramma's bij Puur-Sport

  > Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen

  Voor ieder wat wils met ons ruime aanbod aan groepslessen

  > Lees meer
 • Krachttraining

  Krachttraining

  Meer spiermassa? Onze speciale voorzieningen en professionele trainers helpen je hierbij!

  > Lees meer