Lia Renes

Jullie zullen het allemaal wel herkennen. Je gaat op de weegschaal staan en ja hoor weer een kilo erbij. Zo was het bij mij ook. Het gevolg was voor mij dat mijn suiker veel te hoog werd. Aangezien ik diabetes ben is dat helemaal niet goed. Maar ja, ook ik had al heel veel diëten geprobeerd je valt de eerste weken een paar kilo af maar voor je het weet zitten ze er al weer aan. Wwat moet je dan?

Tot dat ik Marijke zag lopen in de sportschool, wat was die slank geworden. Dat bleek het gevolg van het bodysupport dieet in combinatie  met de slim belly te zijn. Dit houdt in dat je een dieet volgt en drie keer per week gaat sporten met de slim belle band om.

 

Nou dat wilde ik dan nog wel een keer proberen om te proberen in ieder geval mijn suiker na beneden te krijgen. Ik word een keer per week gewogen en gemeten. In de middag krijg ik dan het nieuwe afgestemde dieet van de volgende week al opgestuurd

Ik ben nu negen weken bezig met het gevolg dat ik inmiddels al ruim 10 kilo afgevallen ben! Mijn buik is met 11 cm gekrompen. En het allerbelangrijkste is dat ik nu een pil minder heb voor de suiker. Honger heb ik nog niet gehad. De extra dingen die je mag eten heb ik ook nog geen een keer hoeven gebruiken.

Het was me waarschijnlijk niet gelukt zonder de goede begeleiding van Petra, mijn man en kinderen maar het is me toch gelukt.  Nu gaan we proberen er nog 5 kilo bij aftekrijgen, ik hoop dat, dat ook gaat lukken

 

Nieuws

 • EXCLUSIEF INGEKOCHT VOOR LEDEN 6 weken LXR Challenge: meld je aan!!

  Hierbij nodigen wij je uit om mee te doen met onze 6 weekse LXR CHALLENGE. &...

  Lees meer
 • Fit voor kids en teens woensdag 14.00-15.00

  Lees meer
Meer nieuws
 • 90 dagen fatburn project

  FATBURN PROJECT 90 dagen

  90 dagen fatburning incl. voedingsprogramma

  Lees meer
 • Afvallen

  Afvallen

  Effectieve en gezonde afvalprogramma's bij Puur-Sport

  > Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen

  Voor ieder wat wils met ons ruime aanbod aan groepslessen

  > Lees meer
 • Krachttraining

  Krachttraining

  Meer spiermassa? Onze speciale voorzieningen en professionele trainers helpen je hierbij!

  > Lees meer