Heidi Barendregt

 

Ik, Heidi, 53 jaar oud, had al jaren niet gesport en na m’n vijftigste kwam er elk jaar wel een kilo in gewicht bij. Dat ging vooral op mijn buik zitten waardoor ik steeds daar dikker werd. Mijn broeken zaten niet lekker meer en ik baalde van mijzelf.

 

Die buik zat mij enorm in de weg. Er moest wat gebeuren. Ook dacht ik dat ik best wel goed met mijn voeding omging. Dat bleek niet het geval. Ik at veel te weinig!!

 

Via via hoorde ik van Slim Belly en Body Support bij Puur Sport. Ik voelde mij daar direct thuis. De kleinschaligheid en persoonlijke benadering van de instructeurs. Kortom hier moest het gaan gebeuren.

 

Ik heb gekozen voor de combinatie van Slim Belly  i.c.m. een 40 minuten training op  een cardiotoestel naar keuze en Body Support. Dat is mij zeer goed bevallen. Ik had het zelfs de eerste weken druk met de extra eetmomenten. Ik heb geen hongergevoel gehad. Wekelijks was ik zeer benieuwd naar de meting. Het ging razendsnel. Elke week een aantal cm. in omvang minder. Het is heel goed te merken aan mijn kleding. Ik kan er gewoon weer in!!! En het zit nog lekker ook.

 

Mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan. En ik vind het nu best lekker om te sporten. Ik slaap beter, heb meer energie en een enorm voldaan gevoel.

 

Uiteindelijk ben ik van 67,2 kg naar 62,9 gegaan en in totaal meer dan 10 cm buikomvang kwijtgeraakt.

Ik zou iedereen die iets aan zijn/haar gewicht wil doen Puur Sport adviseren. Zeer goede begeleiding en er is altijd iemand die je vriendelijk te woord staat.

 

 

Heidi Barendregt

Nieuws

 • EXCLUSIEF INGEKOCHT VOOR LEDEN 6 weken LXR Challenge: meld je aan!!

  Hierbij nodigen wij je uit om mee te doen met onze 6 weekse LXR CHALLENGE. &...

  Lees meer
 • Fit voor kids en teens woensdag 14.00-15.00

  Lees meer
Meer nieuws
 • 90 dagen fatburn project

  FATBURN PROJECT 90 dagen

  90 dagen fatburning incl. voedingsprogramma

  Lees meer
 • Afvallen

  Afvallen

  Effectieve en gezonde afvalprogramma's bij Puur-Sport

  > Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen

  Voor ieder wat wils met ons ruime aanbod aan groepslessen

  > Lees meer
 • Krachttraining

  Krachttraining

  Meer spiermassa? Onze speciale voorzieningen en professionele trainers helpen je hierbij!

  > Lees meer